Μια προκατειλημμένη άποψη των διαδικτυακών φαρμακείων – Επίλυση: Η Εθνική Υπογονιμότητα …

Μια προκατειλημμένη άποψη των διαδικτυακών φαρμακείων – Επίλυση: Η Εθνική Υπογονιμότητα …

Το φαρμακείο βελτιώνει την παραγγελία σας. Το φάρμακό σας φτάνει οπουδήποτε μεταξύ 8-14 ημερών. Ξένα και μη διαπιστευμένα φαρμακεία Στην αναζήτησή σας για διαδικτυακά φαρμακεία, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ελέγξετε τα διεθνή φαρμακεία, εν μέρει λόγω της αξιοπιστίας τους ως πολύ φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η αγορά συνταγογραφούμενων φαρμάκων από φαρμακείο εκτός των Η.Π.Α.

Υπάρχουν 2 βασικοί παράγοντες για τους οποίους πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά πριν αγοράσετε από διεθνή φαρμακεία. Αρχικά, είναι πρακτικά δύσκολο να επικυρωθεί πού βρίσκονται στην πραγματικότητα αυτά τα ξένα φαρμακεία. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς μας, διαπιστώσαμε ότι πολλά υποτιθέμενα «καναδικά» φαρμακεία, μερικά από τα πιο επιφανή μεταξύ των καταναλωτών, έχουν εντοπιστεί σε χώρες όπου οι εταιρείες παραπληροφόρησαν σκόπιμα τους ασθενείς σχετικά με τη νομιμότητα των λειτουργιών τους.

Δεύτερον, είναι δύσκολο να καταλάβετε εάν αυτό που εισάγετε στο ταχυδρομείο είναι πραγματικά αυτό που αγοράσατε. Το 2019, η Globe Health and Wellness Company παρείχε μια παγκόσμια ειδοποίηση προειδοποιώντας τους ασθενείς και τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου για ένα ψεύτικο φάρμακο για τα καρκινικά κύτταρα που έκαναν τον γύρο της Ευρώπης και επίσης της Αμερικής που μεταμορφώθηκε σε κάτι περισσότερο από ακεταμινοφαίνη.

Στην πραγματικότητα, ο FDA εκτιμά ότι μόνο το 3 τοις εκατό των ηλεκτρονικών φαρμακαποθηκών στην πραγματικότητα ακολουθούν τους κανονισμούς των Ηνωμένων Πολιτειών για τα φαρμακεία, ενώ το NABP ανακάλυψε ότι το 95% των ιστότοπων που εμπορεύονται συνταγογραφούμενα φάρμακα στο διαδίκτυο το κάνουν παράνομα. Η Nelly Conte, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Πουέρτο Ρίκο και επίσης πιστοποιημένη φαρμακολόγος με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας σε κοινοτικά φαρμακεία, συζήτησε ότι ενώ στις ΗΠΑ όλα τα συνταγογραφούμενα φάρμακα συνοδεύονται από έλεγχο κορυφαίας ποιότητας παραγωγής που αναγνωρίζεται ως Great Production Procedures (GMP). , τα φαρμακεία που δεν έχουν επαληθευτεί από το NABP δεν μπορούν να επαληθεύσουν ότι πληρούν αυτές τις ανάγκες.

Είναι επιπρόσθετα απαραίτητο να έχετε κατά νου ότι η απόκτηση από ξένα φαρμακεία μπορεί επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο να κάνει πιο δύσκολη την απόκτηση οποιουδήποτε τύπου νόμιμης λύσης έναντι αυτών, σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά με τα φάρμακά σας. Όπως μας είπε ο Κόντε, «όλες οι φαρμακευτικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών γενόσημων, πρέπει να έχουν ασφάλιση, ώστε σε περίπτωση κοστουμιού να προσφέρεται ασφάλιση για αντίδραση.

Δεν έχει σημασία, όλα τα γνήσια ηλεκτρονικά φαρμακεία έχουν μια εγγεγραμμένη φυσική διεύθυνση όπου εκτελούν την εταιρεία τους και διανέμουν επίσης διαδικασίες εξυπηρέτησης. Επικεντρωθήκαμε στην επιλογή φαρμακείων που φέρουν σφραγίδα εξουσιοδότησης NABP, μαζί με απλούς ιστότοπους και επίσης αναφερόμενες σαφώς πληροφορίες κλήσεων. Φροντίσαμε επίσης να επιλέξουμε εκείνες που παρέχουν παράδοση και στις 50 πολιτείες.

Οι 5 Ιδανικές Επιχειρήσεις Διαδικτυακών Φαρμακείων Συμβουλεύουμε αυτές τις 5 εταιρείες για το 2020: Costco: Ένα αξιόπιστο όνομα που παρέχει πρόσβαση και επίσης χαμηλού κόστους επιλογές φαρμάκων με πρόσθετα πλεονεκτήματα για τους συμμετέχοντες. Πακέτο tablet: Παρέχει ελκυστική συσκευασία προϊόντος και απλές στην πλοήγηση εφαρμογές για να διευκολύνει τη διαδικασία λήψης του φαρμάκου σας. Rx Outreach: Ιδιαίτερα προσαρμοσμένες λύσεις για άτομα χαμηλότερου εισοδήματος με ένα φυλλάδιο με περισσότερα από 400 άμεσα διαθέσιμα φάρμακα.

Βιογραφικό, Plus Specialized Drug store: Εξειδικευμένη φροντίδα με βραβευμένη βοήθεια καταναλωτών. Costco Drug store Μπορεί να γνωρίζετε την Costco ως έναν από τους μεγαλύτερους πωλητές στην Αμερική, αλλά συγκαταλέγεται επίσης στα πιο οικονομικά φαρμακεία της χώρας. Επίσης, πολύ καλύτερα, το φάρμακο Costco Drug store δεν περιορίζεται στα μέλη της Costco, για να διασφαλιστεί ότι οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει από τις μειωμένες τιμές τους.

Συνειδητοποιήστε ότι πρέπει να είστε μέλος της Costco για να γίνετε μέλος της CMPP και πρέπει να επιλέξετε μεταξύ της πληρωμής της αμοιβής της ασφαλιστικής σας κάλυψης ή του πλήρους μειωμένου επιτοκίου CMPP. Από την πλευρά της βοήθειας πελατών, η Costco έχει μια ζωντανή διαδικτυακή συνομιλία όπου μπορείτε να μιλήσετε με αντιπροσώπους φαρμακευτικών προϊόντων. Μπορείτε επιπλέον να καλέσετε καθ’ όλη τη διάρκεια των προσφερόμενων ωρών λύσης.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *